Tohatsu myynti ja huoltopalvelut ovat siirtyneet Kuopiossa Kone ja Tarvike M.Leppäselle

Kone ja tarvike Leppänen

Julkaistu 06.09.2019

Kone ja Tarvike M.Leppänen Oy on jo 30-vuotta toiminut perheyritys Itä-Suomesta.

Mika Leppänen perusti ensimmäisen autotarvike- ja varaosamyymälän Polvijärvelle vuonna 1988. Sittemmin 90-luvulla myyntiin alkoi tulla myös pienkoneita ja rautakaupan tavaraa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tutuksi tulivat mopot, moottorikelkat.

 2000-luvulla yritys on kasvattanut etenkin pienkonepuolen valikoimaa. Toiminta laajentui hiljalleen nykyiselle tasolle. Outokumpuun 2005, Joensuuhun 2008 ja Kuopioon 2010. Autohuolto ja –tarvike puoli jäi Polvijärven liiketoiminnan myynnin jälkeen kokonaan valikoimasta 2013.

 2016 syksyllä Kuopion myymälätilat vaihtuivat tarpeen mukaan suurempiin, jotta voisimme vastata kysyntään entistä paremmin.

 Yrityksemme keskittyy Outokummun ja Kuopion myymälän osalta niin suurten kuin pienienkin laatu pienkoneiden myyntiin ja huoltoon. Tuotevalikoimastamme löytyy perämoottorit, moottorikelkat, mönkijät, vesijetit, metsä-piha ja puutarhakoneet.

 Nykypäivänä yrityksessä työskentelee myös Mika Leppäsen vaimo, lapset ja veli. Yrityksemme toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen laadukasta, nopeaa palvelua ja merkkikoneita nykyaikaisissa puitteissa.

 Yrityksen tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu jatkuva kehittyminen muuttuvilla markkinoilla ja vuoden 2019 aikana työn alla on Kuopion myymälän huoltokorjaamon laajennus. Jotta voisimme palvella entistä paremmin.