Voita kalareissu -kilpailun säännöt:

 1. Järjestäjä : Sumeko Oy

 2. Osallistumiskelpoisuus
  Kilpailu on avoin kaikille, pois lukien yhtiön työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun.
  Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.
 3. Kilpailuaika
  Kilpailu alkaa 10.2.2023 ja päättyy 20.4.2023.
 4. Kuinka osallistua kilpailuun
  Osallistuminen tapahtuu Vene 23 Båt -messuilla 10.–19.2.2023 tai osoitteessa www.tohatsu.fi/kilpailu
 5. Palkinnot ja ehdotOsallistuminen ei edellytä ostamista. Voittajat valitaan arvonnalla kaikkien osallistujien joukosta 21.4.2023 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti s-postilla tai puhelimitse.

Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 7 päivän kuluessa, kilpailun järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Meta ei ole mukana kilpailun järjestämisessä.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

 1. Vastuu
  Osallistuminen kalastuspäivään on osallistujan omalla vastuulla. Kalastuspäivään osallistuva alle 18-vuotias on huoltajansa vastuulla.
 1. Julkisuus ja markkinointi
  Järjestäjä kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä sekä markkinointilupaa.
 2. Arpajaisvero
  Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.
 3. Kuvaus ja videointilupa.
  Voittaja antaa luvan, että kalastuspäivän aikana otettuja kuvia ja voidaan käyttää Kalastajan kanavan ja Sumeko Oy:n viestintäkanavissa tehtävissä julkaisuissa.